Ben jij op zoek naar een echt verwencadeau voor je moeder? Goed nieuws! Wij hebben onze 5 favoriete Keune producten geselecteerd waarmee jij je moeder kunt verrassen. De luxe Keune haarverzorgingsproducten laten je moeder stralen met goed verzorgd haar. Alsof ze net bij de kapper vandaan komt!

Extra leuk: Tot en met zondag 12 mei ontvang je bij een besteding van €75,- of hoger in onze webshop luxe Keune geurstokjes cadeau. Ze ruiken fantastisch en geven jouw moeder dat extra verwenmomentje.

Cadeautip 1

Keune Care Keratin Smooth Masker

Een haarmasker is een perfect moment voor me-time. Het masker trekt in het haar, en voedt daarmee het haar intensief. Het Keratine masker laat het haar weer stralen, voorkomt pluis en geeft veel glans.

Pro-tip: Voor het echte wellnessgevoel kan je moeder het haar wikkelen in een warme handdoek, terwijl het Keratin Smooth masker intrekt. 

Keune Care Keratin Smooth Mask 200ml CFH Care For Hair
Cadeautip 2

Keune Lumi Coat Supreme Cream

De Supreme Cream is speciaal ontwikkeld om veel glans en zachtheid aan het haar te geven. Iets waar elke vrouw van droomt! Daarnaast beschermt de crème tegen hitte van een föhn, krultang of stijltang. Het perfecte cadeau dus als jouw moeder dagelijks in de weer is met stylingstools.

Cadeautip 3

Keune Style Dry Shampoo

De Style Dry Shampoo is speciaal ontworpen om het haar op te frissen tussen wasbeurten door, door overtollig vet en olie te absorberen. Hierdoor ziet het haar er schoon en volumineus uitziet zonder water te gebruiken. Het is een handige oplossing voor drukke dagen.

Dit product is ook ideaal voor onderweg, op reis of na een trainingssessie in de sportschool. Het biedt gemak en efficiëntie zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien heeft het een heerlijke geur die het haar verfrist. De Style Dry Shampoo is het ideale cadeau voor de drukke moeder!

Cadeautip 4

Color Brillianz Shampoo en Conditioner set

Wil jij je moeder nog langer laten genieten van haar pasgekleurde haar? Geef dan de Care Color Brillianz shampoo en conditioner cadeau. Deze bevatten het speciale Color Sealing Complex wat er voor zorgt dat de kleurpigmenten langer en beter worden vastgehouden. Deze zijn in één set verkrijgbaar, dus je geeft je moeder meteen een fijn verzorgingspakket cadeau.

Keune Care Color Brillianz voordeelset CFH Care For HairCare For Hair #300ml/250ml
Cadeautip 5

Keune Style Root Volumizer

De Keune Style Root Volumizer is een fantastisch product om volume en textuur toe te voegen aan het haar vanaf de aanzet,  waardoor het haar er voller en levendiger uitziet. Het is een geweldige keuze om je moeder op Moederdag mee te verrassen, vooral als ze houdt van volume in het haar.

 

Hopelijk hebben wij je kunnen inspireren met deze cadeautips. Als je vragen hebt of advies nodig hebt met welk product bij jouw moeder past, dan horen wij het graag.


Laat een reactie achter

×